هر سال بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار ولادت ثبت می‌شود
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1392/10/24

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، مصطفی ناظمی اردکانی در چهارمین همایش مهندسی فرهنگ نام‌گزینی، اظهار داشت: سازمان ثبت احوال در هر سال بیش از یک میلیون و 400 هزار واقعه ولادت کودکان را در داخل و خارج از کشور ثبت می‌کند.

وی ادامه داد: به همین اعتبار نیز پدران و مادران ایرانی در هر سال بیش از یک میلیون و 400 هزار نام برای کودکان خود انتخاب می‌کنند. یافته‌های حاصل از پژوهش‌های صورت گرفته حاکی از آن است که انتخاب بسیاری از نام‌ها تابع شرایط دگرگونی‌ها و تحولات اجتماعی در برهه‌های مختلف می‌باشد.

ناظمی اردکانی افزود: از آنجایی که جامعه به مثابه موجود زنده پیوسته در حال دگرگونی و تحول است بنیادهای آن نیز نظیر فرهنگ، سیاست، آداب و رسوم، باورها و اندیشه‌ها دستخوش تحول و دگرگونی می‌شوند.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور خاطرنشان کرد: برگزاری همایش مهندسی فرهنگ نام‌گزینی در سازمان ثبت‌احوال کشور که به عنوان متولی صدور اسناد هویتی مسلماً می‌تواند به بررسی و تبیین تحولات پیش‌گفته کمک کند و امیدواریم با برگزاری این گونه نشست‌های فرهنگی بتوان از آخرین دستاوردهای علمی اندیشمندان، صاحب‌نظران و اساتید دانشگاه‌ها در این باره بهره جسته و آنها را در تصمیم‌ها و رویه‌های سازمانی خود لحاظ نماییم.

وی درباره 5 فراوانی نام اول در دختران و پسران به ترتیب اظهار داشت: فاطمه، زهرا، نازنین زهرا، فاطمه زهرا، ریحانه و امیرعلی، علی، امیرحسین، محمدطاها و ابوالفضل 5 فراوانی نام‌ها در کشور هستند.