خانواده‌ها مهم‌ترین نقش را در بحث پیشگیری از اعتیاد در جامعه ایفا می‌کنند
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1393/02/08

به گزارش خبرگزاری فارس، سید حسین هاشمی درباره اجتماعی کردن مواد مخدر به عنوان مهمترین برنامه این ستاد برای کاهش آسیب مواد مخدر در جامعه به ویژه در بین جوانان گفت:‌ با توجه به اینکه بحث اعتیاد به یک مسئله اجتماعی مهم تبدیل شده استان تهران نیز بحث مواد مخدر را در اولویت و دستور کاری خود قرار داده و از نوروز امسال جمع آوری معتادان کف خیابان با استفاده از ظرفیت بخش دولتی و خصوصی آغاز شده است.

وی با بیان اینکه با اجرای این طرح تهران چهره بهتری به خود گرفته است افزود:‌ معتادانی که جمع آوری می‌شوند به مراکز غربالگری و درمان ارجاع داده می‌شوند تا درمان آنها آغاز شود.

هاشمی با تاکید بر اینکه مردم باید در قبال موضوع مواد مخدر حساسیت داشته باشند گفت:‌ چنانچه این مساله به یک موضوع مهم و حساس در بین مردم تبدیل شود قطعا به خودی خود امر پیشگیری نیز اتفاق می‌افتد و از شیوع آن جلوگیری خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه خانواده ها مهم‌ترین نقش را در بحث پیشگیری از اعتیاد در جامعه ایفا می‌کنند اظهار کرد: وزارت کشور اجتماعی‌کردن موضوع مواد مخدر را در دستور کار خود قرار داده و به تبع آن یکی از اولویت‌های استان تهران به عنوان پایتخت کشور نیز همین مساله است ضمن آنکه رسانه‌ها از جمله صدا و سیما نیز ورود مناسبی به بحث مواد مخدر پیدا کرده‌اند.

استاندار تهران ضمن تاکید بر کنترل درست فرزندان از سوی والدین و همچنین ارتقا افزایش آگاهی از عواقب سوء مواد مخدر ابراز امیدواری کرد:‌ با همکاری و حساسیتی که مردم نسبت به بحث اعتیاد دارند بتوان در مدت زمان کوتاهی این  آسیب اجتماعی کاهش یافته و پیامدهای آن به حداقل برسد.

انتهای پیام /

منبع فارس نیوز